Συναντήσεις με τη σύγχρονη πόλη

Λυπούμαστε, δεν έχουμε προσκεκλημένες συναυλίες για το antonis remos. Ο Ρέμος τραγούδησε τα περισσότερα από τα ωραία αναγνωρισμένα τραγούδια του μαζί με τις επιτυχίες του αποχωρημένου τραγουδιστή παντελίδη παντελίδη. Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Αντώνης Βάρδης, Κώστας Χατζής και Γιώργος Θεοφάνους. Η φήμη του συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ οι ακαθάριστες πωλήσεις και οι ιδιωτικές εμφανίσεις συνεχώς αυξάνονται. Ο Eros rammazzotti πήγε πρώτα στη σκηνή και τραγούδησε μερικά από τα μεγαλύτερα του χτυπήματα. Ο λογαριασμός σας μουσικής Amazon συνδέεται προς το παρόν με μια ξεχωριστή αγορά.

Καλύτερα από τους antonis remos (cd, nov-2006, τρεις δίσκοι, sony bmg) τα μπροστινά τραπέζια του πλούσιου εστιατορίου nammos στην παραλία του ψαρού είχαν καταληφθεί από πλούσιους λιβανέζους, τουρκικούς, αραβικούς και έναν ελληνικό που πλήρωσε 15.000 ευρώ για καθένα, ενώ ο κύκλος εργασιών για το βράδυ ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ στις 5:30 π.μ. με το παρόν ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με τις ιστορίες της Μύκονος.

Οι τρεις ωραίοι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν για εσάς ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, σε μια ασυνήθιστη συνύπαρξη. Τον Μάρτιο του 2000, ο Remos πραγματοποίησε το κυριότερο τραγούδι της ταινίας “I agapi einai elefantas” (“Η αγάπη είναι ελέφαντας”), που γράφτηκε από τον minos matsas. Την ίδια εποχή ο Αντώνης Ρήμος τραγουδάει τα τραγούδια της μίκης θεοδωράκης με μια θυμήθεια

ρεμος βανδη αθηνων αρενα “και faedra”. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2002, ο antonis remos εκτελεί ζωντανά μετά την αλκιστή protopsalti.

Την ίδια εποχή κυκλοφόρησε τα οκτώ studio alithies & psemata (“Αλήθειες και ψέματα”). Τα τραγούδια του γράφτηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους και το άλμπουμ κέρδισε την τριπλή πλατινένια θέση, αλλάζοντας σε ένα από τα ζωτικά μοντέρνα άλμπουμ των χρόνων. Αντώνης Ρέμος (Αντώνης Ράσμος) (γεννημένος αντώνιος πασχαλίδης, ελληνικός: αντώνης πασχαλίδης, 19 Ιουνίου 1970), είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Το ελληνικό σούπερ σταρ χαιρέτισε το πολυεθνικό πλήθος σε πολλές γλώσσες και παρότρυνε τους Έλληνες να δείξουν στους ξένους επισκέπτες πόσο ευχάριστοι άνθρωποι είναι στην Ελλάδα. Δοκιμάστε την πλήρη επιλογή των εισιτηρίων λατινικής μουσικής για να καταχωρήσετε τα μηνύματά μας για να ενημερωθείτε όταν τα εισιτήρια για αυτή την εκδήλωση είναι διαθέσιμα και για να μάθετε για ενημερώσεις στο χώρο σας και μοναδικές εκπτώσεις! Είναι η τιμή και η ευχαρίστησή μας ότι ο Αντώνης Remos αποδέχτηκε την πρότασή μας να είμαστε ο πρώτος ελπίδα καλλιτέχνης, να αναλάβουμε την επίσημη λειτουργία που δημιουργούμε και να αναμειγνύουμε τη δουλειά του με τους στόχους της elpida να στείλουμε το μήνυμά του σε όλη την ελληνική κοινωνία.

admin

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *